Skip to main content

Service

Fietsenservice

Kwaliteit op alle reparaties

Bij ons staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen! Neem hiervoor telefonisch contact op voor u deze Quik service te kunnen aanbieden.

Ook herstellen wij fietsen die niet bij ons aangekocht zijn. En staan we ter beschikking voor onderhoudscontroles aan uw fiets en elektrische fiets

 

Fitness Service & Repair 

Reparaties aan alle merken fitnesstoestellen

Heeft uw fitness toestel een onderhoud nodig ? Of heeft u een toestel dat gerepareerd moet worden? 
Ons professioneel team " Jean pierre & Richard " zijn iedere vrijdag en zaterdag op verplaatsing door heel België.

Onderhoud

Onderhoud het belangrijkste wat vele vergeten ! Wij krijgen dagelijks nieuwe opdrachten voor herstelling van hometrainers , crosstrainers, loopbanden, .. Voorkom grote reparaties van uw toestel door tijdig een onderhoud te raadplegen.

U kunt een afspraak maken via 089/715308 of via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Runningservice

Breng als je nieuwe schoenen gaat kopen je oude loopschoenen mee: het slijtpatroon van de zool en de stand van de hielkap zeggen veel over jouw manier van lopen.
Daarom kunt u bij ons terecht voor een analyse die ervoor zorgt dat u de schoen koopt die bij u past.

Hoe werkt het?

Je loopt een aantal minuten op de loopband, terwijl er een video-opname gemaakt wordt met het video analyse systeem. Deze opname wordt vervolgens vertraagd afgespeeld en in detail geanalyseerd door de INTERSPORT medewerker. Daarna krijg je uitleg over je loopstijl.

Een analyse van het looppatroon is voor hardlopers van alle niveaus een verstandige stap om het risico op blessures te verkleinen en je loopstijl te verbeteren. Dus of je nu een hardcore hardloper bent, of net bent begonnen, kom langs bij INTERSPORT voor een analyse.

Tennisbespanning

Bespanning: de motor van je racket

De bespanning van een tennisracket komt uiteindelijk met de bal in contact. Juist de bespanning van een racket bepaald dan ook in grote mate de eigenschappen van een tennisracket. Door een juiste keuze van snaartype, snaardikte en bespanhardheid kun je het racket nog beter afstemmen op je persoonlijke wensen en eisen.

Voorkom blessures: vervang uw bespanning op tijd

De meeste bespanningen zijn tegenwoordig synthetische snaren, die over uitstekende eigenschappen beschikken (sterk en elastisch). De elasticiteit van een snaar zorgt voor de balversnelling en zorgt ervoor dat trillingen gedempt worden. Helaas loopt de elasticiteit van de bespanning na verloop van tijd terug. Hierdoor worden de trillingen minder goed gedempt en u moet zelf steeds harder slaan om de bal voldoende vaart en lengte mee te geven. Een hogere armbelasting en een verhoogde kans op blessures is hiervan het gevolg. Doordat dit proces zeer geleidelijk verloopt, merk je dat vaak pas als het al te laat is. Het is dan ook verstandig om regelmatig de bespanning van je racket te vervangen.

Zorg voor een goede tennis grip!